Kopiarz dokumentów konwentu Paulinów w Wieruszowie. Cz. 2, Treść dokumentów kopiarza: (regesty sumariusza w układzie chronologicznym) - Zbudniewek, Janusz (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1973)
-