Sprawozdanie z seminarium archiwistyki kościelnej, poświęconego aktualnym potrzebom archiwów zakonów i zgromadzeń żeńskich w Polsce, przeprowadzonego na KUL w Lublinie w dniach 27-29 VI 1972 - Jędrzejczak, Maria Laurencja (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1974)
-