Repertorium akt wizytacji kanonicznych dawnej archidiecezji gnieźnieńskiej: część 1: akta przechowywane w Archiwum Diecezjalnym we Włocławku: zeszyt 3: sygnatury 67-89: akta z lat 1775-1792 - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1975)
-