Repertorium akt wizytacji kanonicznych dawnej archidiecezji gnieźnieńskiej: część 1: akta przechowywane w Archiwum Diecezjalnym we Włocławku: zeszyt 4: sygnatury 90-144: akta z lat 1797-1815 - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1975)
-