Repertorium akt wizytacji kanonicznych dawnej archidiecezji gnieznieńskiej: część 2: akta przechowywane w Archiwum Archidiecezjalnym w Gnieźnie: zeszyt 2: sygnatury 21-50: akta z lat 1775-1820 - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1976)
-