Wykaz akt Archiwum Polskiej Prowincji Stowarzyszenia Apostolstwa Katolickiego w Ołtarzewie [Skrót Archiwum: APPSAC] - Librowski (red.), Stanisław; Dobkowska (oprac.), Jadwiga Zbigniewa (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1978)
-