Repertorium akt wizytacji kanonicznych dawnej Archidiecezji Gnieźnieńskiej: część 4: indeks geograficzno-historyczny: zeszyt 1: indeks do części 1: (zasób włocławski) - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1978)
-