Archiwum Diecezjalne we Włocławku: Dział I: Dokumenty: Seria I: Inwentarz realny: Zeszyt 1: Oryginalne dokumenty samoistne z XIII wieku - Librowski (oprac.), Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1983)
-