Ocalałe i pomnażane pomoce ewidencyjno-inwentaryzacyjne archiwum, biblioteki, skarbca i zakrystii katedry włocławskiej z lat 1516-1983 - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1986)
-