Wypisy z akt kapituły w Łowiczu do zakrystii, skarbca, biblioteki, archiwum i kancelarii miejscowej kolegiaty i kapituły z lat 1525-1818 - Librowski (oprac.), Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1986)
-