Wypisy z akt Kapituły w Łowiczu do zakrystii, skarbca, biblioteki, archiwum i kancelarii miejscowej kolegiaty i kapituły z lat 1525-1818: III - Librowski (oprac.), Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1987)
-