Archiwum Diecezjalne we Włocławku: Dział I: Dokumenty: Seria I: Inwentarz realny: Zeszyt 3: Oryginalne dokumenty samoistne z pierwszej połowy XV wieku - Librowski (oprac.), Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1988)
-