Archiwum Diecezjalne we Włocławku: Dział I: Dokumenty: Seria I: Inwentarz realny: Zeszyt 4: Oryginalne dokumenty samoistne z drugiej połowy XV wieku: trzecie ćwierćwiecze - Librowski (oprac.), Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1988)
-