Trzydzieści jeden nie drukowanych oryginałów pergaminowych Archiwum Diec. we Włocławku z drugiej połowy XV wieku: trzecie ćwierćwiecze - Librowski (oprac.), Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1988)
-