Kwestionariusz wypełniony dotyczący życia, działalności, prześladowań, śmierci i cnót sługi Bożego bpa Michała Kozala (1893-1943), rozesłany w 1960 roku przez postulatora jego beatyfikacji - Librowski (oprac.), Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1988)
-