Wykaz instytucji zagranicznych, które weszły w posiadanie (całości lub części) czasopisma Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne drogą wymiany z Biblioteką Uniwersytecką KUL - Sudrawska, Izabela (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1991)
-