[Recenzja]: "Kontakty papiestwa z Polską 1378-1417 w latach wielkiej schizmy zachodniej", Jan Drabina, Kraków 1993, Zakład Wydawniczy "Nomos" - Kumor, Bolesław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1993)
-