List okólny Papieskiej Komisji ds. Dziedzictwa Kulturowego Kościoła, z dnia 7 lutego 1997 roku na temat pastoralnej funkcji archiwów kościelnych (streszczenie) - Śrutwa (oprac.), Jan (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1998)
-