Kwerenda i praca badawcza nad genealogią rodu Piechowskich oraz historią niektórych klasztorów zakonu augustianów i kapucynów - Kratochwil, Zofia; Szumił, Halina Irena (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1999)
-