[Recenzja]: "Zakony franciszkańskie w Polsce : T. II : Franciszkanie w Polsce XVI-XVIII wieku : Cz. 1", red. Jerzy Kłoczowski ; zespół red. t. 2: Henryk Gapski, Celestyn Stanisław Napiórkowski, Niepokalanów 1998 - Flaga, Jerzy (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1999)
-