[Recenzja]: "Jeńcy na wolności : Salezjanie na terenach byłego ZSRR po II wojnie światowej", Waldemar Witold Żurek, Kraków 1998 - Korzeniowski, Ireneusz (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1999)
-