[Recenzja]: "Stowarzyszenie Patriotyczno-Religijne „Eleusis” w latach 1902-1914", Teresa Podgórska, Lublin 1999, Redakcja Wydawnictw KUL, 157 s. + il. - Flaga, Jerzy (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1999)
-