Repertorium ksiąg wizytacyjnych diecezji kujawsko-pomorskiej przechowywanych w Archiwum Diecezjalnym we Włocławku : Część 2 : Wizytacje XVIII wieku : Zeszyt 3 : Wizytacje drugiej połowy XVIII wieku - Kujawski, Witold (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2000)
-