Katolickie Archiwum Teksasu (CAT) : podstawowe zagadnienia związane z działalnością archiwum kościelnego w Stanach Zjednoczonych Ameryki Północnej - Perzyńska, Kinga (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2001)
-