Produkcja rękopiśmienna kancelarii Klasztoru oraz Prowincji Ruskiej i Galicyjskiej OO. Bernardynów we Lwowie jako podstawa zbiorów archiwalnych - Sitnik, Krzysztof A. (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2002)
-