Katalog prac licencjackich i magisterskich Wydziału Teologicznego Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu z lat 2001-2010 - Krajniak, Weronika (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2016)
Katalog zawiera wykaz prac licencjackich i magisterskich Wydziału Teologicznego UMK przechowywanych w Archiwum Uniwersyteckim. Spis obejmuje lata 2001-2010. Chronologia wynikaka z faktu, iż Wydział Teologiczny został powołany do życia 1 stycznia 2001 r. oraz z przepisów kancelaryjno-archiwalnych obowiązujących w UMK. Katalog zawiera:1. imię i nazwisko autora pracy dyplomowej, 2. tytuł pracy dyplomowej, 3. imię i nazwisko promotora, 4. imię i nazwisko recenzenta, 5 sygnaturę archiwalną. Spisowi został nadany układ chronologiczno-alfabetyczny według daty rocznej egzaminu dyplomowego oraz nazwiska autora pracy w ramach danego roku. Dane zawarte w katalogu pochodzą z bazy USOSweb, która na UMK funkcjonuje od 2005 r.