[REVIEW]: Tomáš Homol’a, Na vzostupe moci . Zahraničná politik a Mateja Korvina w stredoeurópsk om priestore v rokoch 1458‒1471, Historický ústav Slovenskej akadémie vied, VEDA, vydavat’elstvo Slovenskej akadémie vied, Bratislava 2019, pp. 192. - Szybkowski, Sobiesław (Acta Mediaevalia. Series Nova, 2024)
A review of Na vzostupe moci . Zahraničná politik a Mateja Korvina w stredoeurópsk om priestore v rokoch 1458‒1471 by Tomáš Homol’a, Historický ústav Slovenskej akadémie vied, VEDA, vydavat’elstvo Slovenskej akadémie vied, Bratislava 2019.