Ks. Wojciech Pikor – Ks. Józef Pick, Dziesięć lat Dzieła Biblijnego im. Jana Pawła II w Polsce (2006-2015) (Kielce: Jedność 2017) - Stasiak, Sławomir Jan (The Biblical Annals, 2018)
Book review: s. Wojciech Pikor – Ks. Józef Pick, Dziesięć lat Dzieła Biblijnego im. Jana Pawła II w Polsce (2006-2015) (Kielce: Jedność 2017). 375 s. 25 PLN. ISBN 978-83-7971-681-4 DOI: https://doi.org/10.31743/ba.2018.8.2.08