Ks. Antoni Paciorek, Drugi List do Koryntian. Wstęp, przekład z oryginału, komentarz (Nowy Komentarz Biblijny. Nowy Testament VIII; Częstochowa: Edycja Świętego Pawła 2017) - Szmajdziński, Mariusz (The Biblical Annals, 2018)
Book review: Ks. Antoni Paciorek, Drugi List do Koryntian. Wstęp, przekład z oryginału, komentarz (Nowy Komentarz Biblijny. Nowy Testament VIII; Częstochowa: Edycja Świętego Pawła 2017). Ss. 624. PLN 74.95. ISBN 978-83-779-78-054 DOI: https://doi.org/10.31743/ba.2018.8.3.09