Ks. Tomasz Siemieniec, Teologiczna rola „ludzi” (hoi anthrōpoi) w Apokalipsie Janowej (Kielce: Wydawnictwo Jedność 2018) - Wróbel, Mirosław Stanisław (The Biblical Annals, 2018)
Book review: Ks. Tomasz Siemieniec, Teologiczna rola „ludzi” (hoi anthrōpoi) w Apokalipsie Janowej (Kielce: Wydawnictwo Jedność 2018). 682 s. (opr. m.). ISBN 978-83-7971-928-0 DOI: https://doi.org/10.31743/ba.2018.8.3.10