Ks. Tomasz Zaklukiewicz, Nieśmiertelność sprawiedliwych. Idea nieśmiertelności sprawiedliwych w Księdze Mądrości (Bibliotheca Biblica; Wrocław: Wydawnictwo Wrocławskiej Księgarni Archidiecezjalnej „Tum” 2017) - Zieliński, Marcin (The Biblical Annals, 2018)
Book review: Ks. Tomasz Zaklukiewicz, Nieśmiertelność sprawiedliwych. Idea nieśmiertelności sprawiedliwych w Księdze Mądrości (Bibliotheca Biblica; Wrocław: Wydawnictwo Wrocławskiej Księgarni Archidiecezjalnej „Tum” 2017). 320 s. PLN 59.90 (opr. tw.). ISBN 978-83-7454-400-9 DOI: https://doi.org/10.31743/ba.2018.8.3.11