Księga Psalmów. Wstęp − przekład z oryginału − komentarz − ekskursy. Opracował ks. S. Łach. Przygotował do druku ks. J. Łach. (Pismo św. Starego Testamentu. t. 7. cz. 2; Poznań: Pallottinum 1990) - Tronina, Antoni (The Biblical Annals, 2017)
Book review