Prace naukowe napisane pod kierunkiem księdza profesora dr. hab. Józefa Homerskiego - Szwarc, Urszula (The Biblical Annals, 2017)
Prace naukowe napisane pod kierunkiem księdza profesora dr. hab. Józefa Homerskiego