Ks. Jerzy Chmiel, Interpretacja Starego Testamentu w kerygmacie apostolskim o zmartwychwstaniu Jezusa. Studium hermeneutyczne (Kraków: Polskie Towarzystwo Teologiczne 1979) - Haręzga, Stanisław (The Biblical Annals, 2017)
Book review