List Dyrektora Instytutu Nauk Biblijnych KUL ks. prof. dra hab. Henryka Witczyka: "Biblista - Przewodnik - Ojciec" - Witczyk, Henryk (The Biblical Annals, 2016)
LIST DYREKTORA INSTYTUTU NAUK BIBLIJNYCH KUL KS. PROF. DRA HAB. HENRYKA WITCZYKA BIBLISTA – PRZEWODNIK – OJCIEC