Andrzej Piwowar, Język Grecki Nowego Testamentu. I. Gramatyka – indeksy. II. Klucz do ćwiczeń – słownik – paradygmaty (Materiały Pomocnicze do Wykładów z Biblistyki 15; Lublin: Wydawnictwo KUL 2022) - Kubisiak, Przemysław (The Biblical Annals, 2023)
Book Review: Andrzej Piwowar, Język Grecki Nowego Testamentu. I. Gramatyka – indeksy. II. Klucz do ćwiczeń – słownik – paradygmaty (Materiały Pomocnicze do Wykładów z Biblistyki 15; Lublin: Wydawnictwo KUL 2022). Pp. 681 + 391 (key). ISBN 978-83-8288-058-8 (vol. 1). ISBN 978-83-8288-057-1 (vol. 2).