Mirosław Stanisław Wróbel, Antyjudaizm a Ewangelia według św. Jana. Nowe spojrzenie na relację czwartej Ewangelii do judaizmu (Lublin: Wydawnictwo KUL 2005) - Poniży, Bogdan (The Biblical Annals, 2017)
Book review