Roman Bartnicki - Kinga Kłósek, Metody interpretacji Nowego Testamentu. Wprowadzenie (Kraków: Petrus 2014) - Rosik, Mariusz (The Biblical Annals, 2016)
Book review: Roman Bartnicki - Kinga Kłósek, Metody interpretacji Nowego Testamentu. Wprowadzenie (Kraków: Petrus 2014). Pp. 291. PLN 49,90. ISBN 978-83-7720-047-6.