Księga Rodzaju. Przełożył i opracował Marek Piela (Kraków: Księgarnia Akademicka 2020) - Majewski, Marcin (The Biblical Annals, 2020)
Book Review: Księga Rodzaju. Przełożył i opracował Marek Piela (Kraków: Księgarnia Akademicka 2020)