Pismo św. Starego i Nowego Testamentu w przekładzie z języków oryginalnych. Opracował zespół biblistów polskich z inicjatywy benedyktynów tynieckich (Poznań-Warszawa 1971) - Łach, Stanisław (The Biblical Annals, 2017)
Book review