Marek Parchem (tł. i oprac.), Targum Neofiti 1. Księga Powtórzonego Prawa: tekst aramejski – przekład – aparat krytyczny – przypisy (Biblia Aramejska 5; Lublin: Gaudium 2021) - Chwiła, Dorota (The Biblical Annals, 2022)
Book Review: Marek Parchem (tł. i oprac.), Targum Neofiti 1. Księga Powtórzonego Prawa: tekst aramejski – przekład – aparat krytyczny – przypisy (Biblia Aramejska 5; Lublin: Gaudium 2021).