Ks. Stanisław Męda1a CM. Funkcja chrystologiczno-eklezjologiczna dialogów Jezusa z Żydami w czwartej Ewangelii; Ks. Janusz Frankowski. Nurty i kierunki rozwoju: nowotestamentalnej myśli chrystologicznej w świetle Hbr 1, 3. W: Studia z biblistyki. T. 4 (Wa - Szlaga, Jan (The Biblical Annals, 2017)
Book review