Hugolin Langkammer OFM. Teologia Nowego Testamentu. T. 1: Ewangelie, Dzieje Apostolskie, Listy Katolickie, Apokalipsa (Wrocław 1985) T. 2: Paweł, List do Hebrajczyków (Wrocław 1984) - Rubinkiewicz, Ryszard (The Biblical Annals, 2017)
Book review