Ks. Stanisław Hałas , Pustynia miejscem próby i spotkania z Bogiem. Wybrane zagadnienia biblijnej teologii pustyni (Kraków: Wydawnictwo Księży Sercanów 1999) - Tronina, Antoni (The Biblical Annals, 2017)
Book review