Krzysztof Mielcarek, Jeruzalem, Jerozolima. Starotestamentowe i hellenistyczne korzenie Łukaszowego obrazu świętego miasta w świetle onomastyki greckiej (Studia Biblica Lublinensia; Lublin 2008). Ss. 314 - Biliński, Krzysztof (The Biblical Annals, 2015)
Book review