Dariusz Dziadosz, Gilgal. Biblia – Archeologia – Teologia. Studium historyczno-krytyczne deuteronomi(sty)cznych tradycji o podboju Kanaanu (Biblioteka Szkoły Dabar 4; Rzeszów: Bonus Liber 2022) - Wojnicki, Arkadiusz (The Biblical Annals, 2024)
Review of the book: Dariusz Dziadosz, Gilgal. Biblia – Archeologia – Teologia. Studium historyczno-krytyczne deuteronomi(sty)cznych tradycji o podboju Kanaanu (Biblioteka Szkoły Dabar 4; Rzeszów: Bonus Liber 2022). Pp. 696. PLN 55. ISBN: 978-83-67230-21-6