Roman Bartnicki, Jezus w drodze do śmierci i zmartwychwstania. Komentarz do Ewangelii Marka 8,27-16,20, I, Mk 8,27-13,37 (Warszawa: Instytut Papieża Jana Pawła II 2018) - Rosik, Mariusz (The Biblical Annals, 2019)
Book Review: Roman Bartnicki, Jezus w drodze do śmierci i zmartwychwstania. Komentarz do Ewangelii Marka 8,27-16,20, I, Mk 8,27-13,37 (Warszawa: Instytut Papieża Jana Pawła II 2018) (Mariusz Rosik)