Anna Kuśmirek, Balaam i jego wyrocznie (Lb 22–24) w tradycji targumicznej (Warszawa: Ofi cyna Wydawnicza „Vocatio”, 2011) - Wróbel, Mirosław S. (The Biblical Annals, 2015)
Book review: Anna Kuśmirek, Balaam i jego wyrocznie (Lb 22–24) w tradycji targumicznej (Warszawa: Ofi cyna Wydawnicza „Vocatio”, 2011). Pp. 533. PLN 65. ISBN 978-83-7492-193-0.