Dar mądrości - FILIPIAK, Maria (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2024)
Wypowiedzi papieży Jana Pawła II, Benedykta XVI i Franciszka o przejawach harmonii w przyrodzie, sztuce i rzeczywistości społecznej. Bibliografia obejmuje wypowiedzi z lat 1978-2024.