Propozycje „Ethosu” - MIKULSKA, Patrycja (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2025)
Propozycje „Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL" (R. Spaemann, Psalmy. Medytacje chrześcijanina, tłum. J. Merecki SDS, Wydawnictwo Salwator, Kraków 2023).